måndag 7 september 2009

Kongress i Örebro ( med Torsdax Änglarna)

Det var kongress i Örebro , det var tidigare tänkt som en divtionskongress , nu finns det inga divisioner, men kongress blev det. Det som vi från Uppsala speciellt bidrog med var familje-gudstjänsten kl 10:00 på lördagen. Vi åkte redan på fredag eftermiddag och riggade plattformen samt övade sångerna. Så i lördags så hade vi Noas ark (den som vi tidigare hade i Uppsala). Alla barn var utklädda som djur, Jonas var snigel med bravur och hus på ryggen, Nisse var reporter, Erik var Noa med Diana som sin kära hustru och undertecknad var sig själv :) . Det var en fin stund med både glädje, skratt och alvar. Barnen som lyssnade i lokalen var ganska välvuxna :) , men det såg ut att alla hade barna sinnet kvar.
Uppsala barnen trivdes och så även ledarna från Uppsala . Sedan hade vi marsch till torget med hormusik och fanor. Barna fick sjunga på torget, det blev akapella ( synten som var på plats hade bara bolibompa ljud). Efter det så gick vi på en känd hamburgerrestaurang och åt glass. Vi hade sådan tur så att barnen fick varsin ansiktsmålning, så när vi kom tillbaka till kyrkan så hade vi 10 små tigrar som var med på barnmötet. Efter detta så vände vi kosan hemåt och vi landade i Uppsala kl 22:00.
Rapporter vi har fått höra är att många blev välsignade av Uppsalabarnens sånger och budskapet man fick höra. Gud är god!

/ Åke Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar