fredag 18 september 2009

Hälsning 5 - Prayer Leaders' Gathering

Ja, nu är det sista dagen och det känns väldigt konstigt.

Jag har fått många nya vänner från hela världen och det som känns som om vi, trots många olikheter, ändå har samma problem och glädjeämnen . Igår såg vi en ny film om Familjen Booth och FA:s första tid. Den var jättebra.
Idag har vi lyssnat till Major Peter Farthing, som har pratat om hur vi får ut Ordet till människor idag och hur kan vi jobba med det. Idag kommer vi också att "besöka" några nya länder, när ytterligare några av delegaterna ger en presentation av sitt hemland och Frälsnings-arméns situation där. Det är jättenyttigt att höra från andra delar av FA världen. Ikväll kommer vi att av sluta dagen och veckan här i London med bönekonsert tillsammans med evangelist Donna Peterson, USA.

Det kommer att bli svårt att lämna allt detta som varit så härligt, men vi får lyssna till Jesus när han säger att vi måste "gå tillbaka" ner från berget till arbetet i dalen. I helgen som ligger framför kommer jag att följa med kadett Mark Cotterill (som vi hade förmånen att arbeta tillsammans med under några år i Göteborg) och vara med i hans kår här i London, vilket skall bli jättekul.

Vi ses på tisdag!

Blessings!
/Anna-Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar