söndag 13 september 2009

Hälsning 3 - Prayer Leaders´ Gathering



Söndag
Idag hade vi lite sovmorgon.
Efter morgonbönen samlades vi till gudstjänst tillsammans med stabschefen, kommendör Robin Dunster och kommendör Edna Williams. Vi fick lyssna till god förkunnelse av stabschefen och hon talade över orden i Markusevangeliet när Jesus tog med sig tre av sina lärjungar upp på berget. Där såg de Jesus förvandlas och de fick möta Moses och Elias. Petrus ville att de skulle stanna kvar och bygga tre hyddor för att kunna ha det gott tillsammans. Men helt plötsligt är allt som vanligt igen. Vi måste återvända ner till arbetet och vi vet att när vi bäst behöver Jesus så finns han där.
Efter mycket bön så var det dax för den obligatoriska fotografering med stabschefen. (se bifogade foto!)
Därefter var vi tillsammans i något som kallas Rhythm of Prayer med Richard Munn. Han är rektor här tillsammans med sin fru Janet. Han gav oss många nya ideér hur vi kan använda bönen i vårt personliga liv.
Under eftermiddagen var jag ute och tittade mig omkring tillsammans med major Peter Farthing från Australien (till vänster på kortet!) som har har bott här i London under tre år och jobbat på en kår i nära anslutning till Sydenham Hill. Det var riktigt skönt att vara ute och gå!
Sedan avslutade vi dagen med att gå på olika bönestationer där vi fick smaka och se att Herren är god! Det känns som en fantastisk förmån att få vara här tillsammans med så många olika underbara människor.

Vi har verkligen en stor och god Gud!

Hälsningar till er alla
/Anna-Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar