tisdag 1 mars 2011

Söndag kväll med Roger Larsson



Temat för kvällen " Guds räddningsplan för Uppsala"

På söndagkväll var det väckelsemöte på Frälsningsarmén med Roger Larsson i Uppsala.

Mötesledare var Nils Erik Karlsson som inledde med välkomna alla med att det var en stor glädje att kunna ha en söndagskvälls frälsningsmöte
Mötet började med lovsång av lovsångs teamet

Medverkande på mötet var kårens kör Jubal. Kören sjöng "Någon som bad, "Om havet är stilla" och "Herren söker ett folk".

Till offret spelade Guri Nilsson ett pianosolo som berörde många

Roger talade med skärpa att Herren söker ett folk som inte ser till sitt eget. Vikten av att korset skall stå i centrum för våra liv och i församlingarna i Uppsala.
Han ställde frågan " Vad tog helgelsen vägen ?" Vi måste be för Uppsala och väcka staden. Om det kristna ledarskapet som skall vara tända av Gud och fyllda med Guds Ande
Vi måste komma till insikten om vikten av omvändelsen och att Gud vill befria sitt folk och befrias av fruktan människofruktan.

Kyrkan skall inte vara en spegelbild av världen utan en spegelbild av Jesus. Detsamma gäller oss som kristna. Här hänvisade Roger till Romarbrevet 12 att inte anpassa sig till världen.
Roger talade även om vikten av en enad kristenhet i Uppsala och att vi skall vara ett enat tänt folk i Uppsala.

Mötet avslutade i bön och det var många som kan till förbön . Dagens resultat var att var att många fick förnyelse och att 3 stycken fick möta Gud och motta frälsningen.

Efter mötet så var många samlade i bön fram till kl 24.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar