måndag 18 maj 2009

Uppsala kören Jubal har varit på resa.

Uppsala kören Jubal har varit på resa.
Vi startade fredagen den 15 maj kl 11.30 från Uppsala kår.
Vi tuffade ned till Lidköping och blev väl mottagna på kåren. Vi hade en fin gudstjänst med vittnesbörd, sång och med appell av Michael Hjerpe. På lördagen var kören ute på torget och sjöng. Med Bert Jakobsson på dragspel och Guri på piano var det många som lyssnande i det fina vädret. Upplever att vi kunde få sprida Guds väldoft där vi stod.
Vi åkte sedan vidare till Göteborg och Hisingskåren. Även här upplevde vi ett fint mottagande. Vi fick åter sjunga om vem Jesus är och vad han betyder för oss. Vi fick uppleva den sällsamma upplevelsen att man ville ha extra nummer, men vid den tidpunkten var vi så utpumpade så det blev ett gemensamt sjungande ”Vi marscherar fram ”. Det var roligt att höra en röst i församlingen ropa ” det var det goaste jag har hört på länge” på klingande göteborgska. Återigen så upplevde vi att vi fick sprida Guds välsignelse till kamraterna på Hisingskåren.
Dagen efter den 17 maj åkte vi till Trollhättan. Guri var på strålande humör, Norge hade vunnit Melodigrandprix och det var Norges nationaldag :) ( grattis Guri ).
Mötet i Trollhättan var ett möte med Jesus i centrum. Vi upplevde en stark Gudsnärvaro och kören var åter i funktion för att föra ut budskapet om Jesus.
Sedan vände kören kosan hem till Uppsala. Vi är mycket tacksam till Gud att kören kan bli använd för att sprida glädje, välsignelse, uppmuntran och inspiration.

/Åke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar