onsdag 8 april 2009

En vandring i Jesu fotspår

Påskvecka - Stilla veckan. Vi provar nya vägar att nå ut...
Ja, nu är vi mitt i veckan där vi varje kväll sedan i måndags, i några enkla andakter, har följt Jesus i de händelser som Bibeln berättar om.
Under lunchtid har vi dessutom hållit kårlokalen öppen mellan kl. 11-13 för Andrum - en enkel möjlighet till enskild andakt omgiven av en inbjudande atmosfär av lugn klassisk kristen musik.
Första kvällen var vi 13 och det kändes så gott att bara få sitta runt korset och höra bibelordet om hur Jesus renar Templet läsas av Roger Storm (på CD!). Tänk att få sjunga lovsång och be - helt underbart!
Tisdag kväll var vi 24 som deltog. Ordet om vetekornet som måste ner i marken och dö för att kunna bära frukt - och bönen i centrum, det blir bara bättre och bättre!
Ikväll, onsdag, var vi 54 som delade Ordet, gemenskapen och fick sjunga med i kören Jubals sånger. Det känns skönt att få vara tillsammans för att se och höra vad Jesus gjorde de här dagarna.
Vi får bara TACKA honom för hans otroliga gåva till oss! Som jag sa på mötet: kristendomen är egentligen fylld av en massa tomhet (!) - en tom krubba, ett tomt kors och en tom grav!!!

Tack, Jesus, för att du lever idag!
/Anna-Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar