lördag 30 augusti 2014

Hjälp oss kasta ut näten där du visar oss Jesus!

Nu har det gått tre veckor sedan jag och Markus välkomnades som kårledare här i Uppsala. Det har varit intensiva veckor vilket troligen är ganska naturligt när man är "ny på jobbet". Vi har ägnat mycket tid åt att samtala med människor, träffa kårens ledare för olika områden och försöka få en bild av vad Herren har på sitt hjärta för vår tid här.

Sista lördagen i augusti hade vi en kårdag i Harbo. Det var så härligt att få möta ett stort gäng av kårens medlemmar och samtala om kårens vision och vad vi som Frälsningsarmén har för uppdrag här i Uppsala. En glädje och förväntan kändes i atmosfären och Jesus mötte oss i bönen och lovsången.

I söndags predikade Markus om att inte dra upp båten på land utan att kasta ut näten på djupare vatten. Han påmindes oss om att det är Jesus som ska göra verket genom oss. I slutet av gudstjänsten fick alla skriva ner namn på personer som vi önskar se ta emot frälsningen. Vi skrev namnen på fiskar och la alla i en korg. Jesus ge oss en stor fångst! Jesus gör oss modiga! Hjälp oss kasta ut näten där du visar oss! Det är vår bön i Uppsala kår.
                                                                                                         Ewa-Marie




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar