söndag 27 november 2011

1-a advent


Idag har vi firat en fin adventgudstjänst. "Upp alla portar för Kungars Kung" var hälsningen i början av gudstjänsten. Kören inbjöd alla att delta i den härliga sånghälsningen.
Kommendör Majvor Roos läste om Jesu intåg i Jerusalem.
Hornmusikkåren spelade vackert "Det susar genom livet strid"
Marie Lyredal avgav sitt vittnesbörd och gav en speciell hälsning från himlen. Hon och en annan av våra medlemmar hade en kväll sett ett starkt ljussken på himlen över vår kår, och en stor ängel som beskyddande höll ut händerna över huset och budskapet var "ni ska inte vara oroliga"!
Gud verkar än idag.
För 5 år sedan hade vi invigning av vårt nya Tempel och idag fick vi ge vårt tacksägelseoffer till Gud för det nya huset och för vad Gud gör i vår kår. Vi tackar Gud också för stor offervilja denna dag.
Kören sjöng sången "Gå Sion din Konung att möta", varefter vi fick lyssna till kommendör Rolf Roos som predikade över ordet, "Den som vill vinna sitt liv, han ska mista det, men den som mister sitt liv för min skull han ska vinna det!!. Talet inleddes med sången "Om jag ägde allt men icke Jesus, vore livet värt att levas då?" Vi har ett val att göra vilket liv väljer vi?
Gudstjänsten som leddes av Anna-Lena Hjerpe avslutades med att vi gemensamt sjöng: "Jag vill upphöja Dig Gud!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar