fredag 6 mars 2009

Härliga torsdagar

Så har ännu en vecka gått o det har varit torsdag igen! Vilket innebär för min del Torsdax + Singing Angels + Ungdomsgrupp.
Vet ni? Jag glömde räkna hur många vi var igår. Tror att vi var 11-12 barn + 3 ledare på Singing Angels och sen var det givetvis lite fler barn på Torsdax. Utav oss som var samlade så var det bara 2 av barnen som var med förra veckan! Så Jonna hade inte så många som hon kunde tävla mot när hon vann Veckans fråga :).
Denna veckas andakt hade Christina. Hon pratade om korset. Vissa tittar på korset och tänker på kyrkan eller döden. Men Christina berättade att korset kan vara en symbol för livet! Korset hon höll i var tomt eftersom Jesus har uppstått! Han lever! Woohoo!

På ungdomsgruppen var vi 7 ungdomar och hade besök av Mats Nilsson. Han har varit hos oss tidigare och vi är jätte glada att han ville komma tillbaka till oss.
Denna gång pratade Mats om att evangelierna är skrivna under lagen. Men när Jesus dog och uppstod befriade han oss från att leva under lagen, så att vi istället kan leva under nåden.

Härliga budskap! Eller hur?

Vi hörs o syns! Kanske på kåren?
/Diana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar