söndag 31 oktober 2010

Söndagen den 31 oktober. Vatten!


Denna dag , den sisita dagen i oktober leddes gudstjänsten av Lena Bergström. Kören Jubal sjöng under Guris ledning. Mötet var välbesökt och det är roligtt att några av besökarna var där för första gången.
Det var flera som delada sitt vittnesbörd om vad Gud har gjort i deras liv.
AnnaLena Hjerpe talade om vattnet , det var det levande vattnet som hon predikade över. Det vatten som Gud vill ge oss till att ett inre liv kan få växa inom oss.
Möte avslutades med att vi alla fick möjligheten att göra en symbolisk handling. Det var att gå fram till korset och dricka vatten som ett tecken på att man vill göra förändring i sitt liv och ha mer från Gud.

// Åke Ni

måndag 11 oktober 2010

Brobygget rekryterar nya medarbetare

En del förändringar görs i personalgruppen på kåren under hösten och därför rekryterar Brobygget just nu två nya medarbetare.

/Michael

söndag 3 oktober 2010

Söndagsmöte den 3 oktober

Idag var det offerdag.
På väg ned till kåren så reflekterade jag om vad det innebär. Kom fram att det är det man ger till Gud utöver det vanliga givandet.

Dagens gudstjänst leddes av Anna Lena Hjerpe, kören sjöng under Guris ledning och hormusiken spelade under Mikaels ledning.

Jag (Åke) delade bibelordet från undervisningen som Jesus har om att vi skall be i hans namn när vi vänder oss till Gud.
Guri ledde oss i lovsången som vi på ett härligt sätt riktade mot Gud.
Det var många vittnesbörd om vad Gud gör idag. Lena Bergström predikade om bönen och den kraft som finns i ett levande böneliv, dels för oss som enskilda personer och för församlingen.

Vi avslutade dagen med att dela gemenskapen vid kyrkkaffet.

// Åke Nilsson